Gedicht 3. Luchtkastelen

We bouwen met zn allen luchtkastelen.

Dit doen we omdat we niet weten wat de zin is van het leven. En dat ze niet echt zijn dat kan niemand echt echt wat schelen. We denken er liever niet over na, en laten het samen ontstaan en bestaan. Het is 1 grote poppenkast, ik ga zitten en pak de popcorn vast. Ik zie her grote plaatje koop mn lot in de vorm van een kaartje. Bedachte doelen in het leven, hard werken tot we zweten zwevend tussen de kastelen die ik eerder heb beschreven. Iedereen werkt aan zn meesterwerk, en juist dat is nou het meeste werk, de 1 gaat naar de kerk bid god en voelt zich op die manier sterk en ik merk, dat mensen vele onvervulde wensen hebben. Geluk zit in bewonderen zonder verlangen.

Als je dood gaat heb je nooit geleefd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *